Kasutajate retseptid

Kodune seljanka kartuliga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: laurakassuk
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
Prae viinerid, suitsuvorst, sealiha ja sink pannil ilusasti pruunikaks. Pane potti vesi keema (kuskil pool potti) Kalla praetud lihad-vorstid potti. Pane pannile sibul ja marineeritud kurk. Lase 5 min praadida. Kalla peale ketšup. Lase praadida niikaua, et ketšup on ilusasti läbi keenud, sest siis ei jää supile toorest maitset. Lisa segu potis keevale segule. Lase keema tõusta ja lisa siis tükeldatud kartul. Keeda, kuni viimased on pehmed. Lisa nüüd 100 ml marineeritud kurgi vedelikku. Lase supil veel kord keema tõusta. Maitse, vajadusel lisa soola või pipart, ka puljongikuubik võib sobida. Mida kauem keeb, seda maitsekamaks supp muutub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 18.juuli 2013 16:48
tegemist on kasutaja retseptiga, kes on ilmselt kogemata kartuli retsepti lisamata jätnud. Aga see sai nüüd siia siis praegu kirja.
A. 18.juuli 2013 15:07
Ja kartul siis käib kuhu ja millises koguses?
1