Kasutajate retseptid

Kirsitort schwarzwaldist

Keskmine hinne: 3.5 Autor: AngelaM
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
Sega muretaina ained köögikombaini abil või käsitsi. Valmista kiiresti taigen ja jäta see u 30 min jahedasse seisma. Rulli muretaigen ümmarguseks tükiks, u 24 cm läbimõõduga. Pane see lahtikäivasse vormi. Tee peale täkked. Küpseta muretaignapõhja ahju keskosas 15 - 20 min. Võta valmis kook vormist välja ja jäta jahtuma. Vahusta śokolaadipõhjade jaoks munad kuuma veega. Lisa suhkur ja vanillsuhkur. Sega taigen kohevaks. Kalla juurde ülejäänud ainetega segatud nisujahu. Kalla taigen määritud ja riivsaiaga üle puistatud vormi, u 24 cm läbimõõduga. Küpseta ahju alumises osas 25 - 20 min. Lase jahtuda. Lõika kaheks. Kalla kompotikirsside vedelik pealt ära ja hoia see alles. Puhasta marjad. Lase vähese suhkruga keema. Sega potis kirsivedelik või mahl kartulitärklisega, soovi korral võib lahjendada vähese veega. Sega kuni vedelik hakkab keema. Pane marjad sisse ja maitsesta suhkruga. Jahutada. Pane źelatiin u 5 min külma vette. Vahusta koor. Eemalda źelatiin veest ja sulata nõrgal tulel või mikrolaineahjus max 800 W, 30 sek - 1 min. Lase jahtuda ja sega peene joana koore hulka. Aseta muretaigapõhi tordialusele. Määri pool kirsikreemist peale, seejärel 1/3 vahukoorest. Kata śokolaadipõhjaga. Määri tordile vahukoort. Vormi vahukoorega kook mättasarnaselt ümaraks. Sulata śokolaad kuumas vees koos rasvainetega. Kalla śokolaad küpsetuspaberile ja lase hanguda. Tõmba juurvilja - või juustunoaga väikesed rullid ja pane need tordile. Lase kuni serveerimiseni külmas seista. Ei tea täpset mitmele inimesele on tort mõeldud sellepärast panin ka umbkaudse inimeste arvu
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa