Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

egiptuse lapik leib

Kasutajate retseptid

egiptuse lapik leib

karima
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
1 pakk press pärmi
1 1/4 tassi sooja vett
pärmile 1 spl suhkrut
soola
200 g nisujahu
300 g rukkijahu(peaks olema täistera nisujahu)
3 spl oliiviõli
Sega kausis pärm suhkruga ja lase ära sulada Lisa soe vesi,sool ja jahu.Sõtku taigen korralikult läbi,lisa õli ja sõtku seni kuni taigen tuleb käe ja kausi küljest lahti.Kata kauss kile või rätikuga ja aseta sooja kerkima Kerkinud taignast võta paraja suurusega pallikesed ja rulli õhukesteks ratasteks jahusel pinnal Lase veel kerkida enne ahju panemist nii 10 minutit Küpseta leiba 250 kraadises kuumuses alumisel ahju vahes resti peal vöi väga kuumal pannil kui ahi on ilusti kuum voi pann siis leib kerkkib nagu pall ning jaab ilus tasku leiva sisse

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes