Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 punast sibulat
3-4 küüsluaguküünt
400-500 g kanaliha
4 tomatit
3 porgandit
5-6 kartulit
400g valgeid konservube
5dl vett
200g naturaalsooles grillvorsti
praadimiseks õli
tšillipipart
soola
pipart
Prae sibularõngad ja küüslauguküüned kergelt õlis läbi. Lisa juurde tükeldatud kanaliha. Vala pannile ratasteks lõigatud porgandid ning valgete ubade konserv koos vedelikuga. Kuumuta pidevalt segades ja maitsesta soola ning pipraga. Koori kartulid, lõika kuubikuteks või sektoriteks ja lisa pannile. Lõika tometid sektoriteks ja lisa pannile. Kalla juurde vesi ja lase madalal kuumusel haududa, kuni kõik koostisained on pehmed. Lõpuks lisa tükeldatud vorstikesed ning hauta rooga just nii kaua, et grillvorstid valmiksid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes