Kasutajate retseptid

šokolaadivaht

Keskmine hinne: 3.5 Autor: h2ppyy
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
šokolaadivahtu saab valmistada nii munavalgevahu kui vahukoorega, millest esimene on kergem ja kohevam ning ka vähem kaloririkas. Vaht tuleb varem valmis teha ja lasta sellel külmikus vähemalt tund v paar tarduda. 1. Aseta kuumakindel kauss šokolaadiga keeva veenõu kohale. Sega ja lase šokolaadil sulada 3-4 min. 2. Kausipõhi ei tohi ulatuda veepinnani. Võta tulelt ja lase u 5min jahtuda. 3. Löö munakollased ja -valged eraldi kaussi. 4. Klopi munakollased sulašokolaadi. Lisa segades või ja suhkur. 5. Klopi munavalged vipsliga kõvaks vahuks.(3-5 min) Mikseriga läheb u 2min. 5. Õrnalt põhjast ülespoole tõstes sega vaht šokolaadi. 7. Jaota šokolaadivaht pokaalidesse. Pane paariks tunniks külmikusse tarduma. 8. Puista peale mustikaid v muid marju. Serveeri (: Soovi korral: Sega marjad šokolaadivahu sisse. Piimašokolaadi asemel vali tume, valge v muu meelepärane šokolaad. Serveerimine: Paku külmalt, mustikate asemelt võid võtta ka vaarikaid v maasikaid. Säilitamine: Külmikus 2-3 päeva. HOIATUS: Vali ainult kontrollitud värsked munad!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa