Kasutajate retseptid

Kodune müsli

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Shiroi
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
Pane ahi sooja 180 kraadini. Vala õli küpsetuspaberi peale. Seejärel laota helbed sinna peale ja sega kokku õliga. Tõsta lusikaga mett peale, ning sega. Võib ka lisada kaneeli. Tõsta plaat ahju ning las küpseb u 20 minutid, Käi iga 5 minuti taga segamas, et pealmine kiht ei kõrbeks ja et müsli &#034küpseks&#034 ühtlaselt. Tõsta jahtuma, Pane purkki rosinaid, pähkleid vms millega Sa oma müslid maitsestada soovid ja tõsta ka müsli purkki, Sega, ning säilita kuiavs kohas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa