Kasutajate retseptid

mustika-kohupiimakook valge sokolaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: nelesa
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Põhi: purusta küpsised ja sega toosooja võiga ühtlaseks massiks ning suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja (mina kasutan 24 cm läbimõõduga vormi) Kate: Sulata veevannil valge šokolaad. Vahusta omavahel kergelt suhkrud ja munad, lisa kohupiimapasta, toorjuust, sool ja sulatatud šokolaad. Sega omavahel tärklis ja mustikad ning lisa segule. Kalla segu küpsisepõhjale ja pane eelsoojendatud ahju u 175 kraadi juurde küpsema. Mina küpsetan kooki umbes 60 minutit, aga küpsemise aeg sõltub väga palju ka ahjust. Võtan koogi välja siis, kui see on õrnalt pruunikas ja võdiseb. Olen asendanud kohupiima ka toorjuustuga, lisanud natuke sidrunimahla ja kookoshelbeid, ning munavalge eraldi vahustnud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa