Kasutajate retseptid

Kohupiimarull vaarikatega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: arterin
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
6 muna sobib ahjuplaadile ca 33x47. Kui tainast jääb üle, võib ära süüa! 1. 6 muna vahusta eraldi , kumbki 6 sl suhkruga. Valge tugevaks vahuks, kollane helekollaseks. 2. vala vahustet munad kokku, sõelu peale 6 sl jahu, sega käsivispliga rahulikult ära. 3. laota küpsetusplaadile pärgament ja tõsta taigen sinna peale,aja ühtlaselt laiali ühes tasapinnas. võiks olla umbes min 1 -1,5cm paks. vaata et ka ääred sama paksud oleks. 4. küpseta ca 220kraadi juures silmajärgi seni,kuni taigen on pealt ilus kuldne. 5. pane lauale veel üks pärgamendileht hakkama ja võta ahjust plaat välja. libista sealt paber koos taignaga maha ja pööra biskviit allapoole jahtuma. Biskviit jääb kahe paberi vahele ja ei kuiva ära ka öö läbi seistes. Täidis: Pagarikohupiimapasta ca 400 grammi, lisa maitse järgi vaniljet, suhkrut, vispelda miksriga läbi. Kui tahad, lisa moosi,vahukoort,kakaod...Mulle ntks meeldivad TERVED toored marjad ja raputan need täidisele siis kui rullima hakkan. Siirup: Keeda parajas koguses vees ära ohtrasti suhkrut. Võiks olla maitse järgi korralik magus siirup. Protsess: 1. Võta jahtund biskviit ette nii, nagu sa ta jahtuma panid-paber peal,aga nüüd koori paber maha. 2. Immuta küpsetis pintsli abil siirupiga. 3. Kanna täidis peale suht ühtlase kihina. 4. Rulli kokku nagu kaneelirull. Tegevuse alguses võid rohkem venitada-pigistada, et oleks tihke rull. Võib isegi katki minna,see ei jää paistma. Poole peal on rulli raadius juba nii suur,et tainas ei kärise. 5. Sõelu tuhksuhkur peale,lõika otsad pika peene noaga maha ja kui veel kannatad, pane natukeseks külmkpappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa