Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Macchiato Panna cotta

Kasutajate retseptid

Macchiato Panna cotta

CUR
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
Esspresso Rombouts Brasiliat 8 patja
Rõõskoor 38% 800 ml
Sojapiim vaniljemaitseline 200 ml
Vanilje 1 kaun
Suhkur 120 g
Konjak 20 g
Zelatiini lehed 4 tk
Alustades on sul vaja mikrosõela ja head kastrulit, mõõdukat temperatuuri. Vala koor ja piim kastrulisse lisa sinna puhastatud vanlijekaun(tervik komplekt) kogu. Puista mikrosõela sisse kohvi puru padjakese seest ja asta mikrosõel koore segu sisse. Kuumuta vedeliku kastrulis sirka 10 minutit ja max 75 kraadini. Senikaua kui vedelik kuumeneb, pane zelatiinilehed külma vee sisse likku 10 min. Lisa vedliku sisse suhkur ja kuivaks väänatud zelatiini lehed. Sega kuni koostis ained on lahustunud. Võta mõõtekann või midagi analookset ja vala kogu pannacota segu läbi microsõela kannu. Vala pannacota segu kas (martiini klaasi, capuccino tassi, või suupisteks sobiv espresso tassi) Kui deserdid on piisavalt maha jahtunud, et külmkappi tahenema panna. Siis lase taheneda vähemalt 6 tundi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree