Kasutajate retseptid

Mustasõstra-sidrunišarlott

Keskmine hinne: 3.5 Autor: aneleh
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuu­mu­ta ahi 250 kraadi­ni. Rull­biskvii­di valmistami­seks vahusta mu­nad ja suh­kur kohevaks vahuks. Sega omavahel jahu ja küpsetuspul­ber ning sõelu mu­navahu hul­ka. Li­sa koor ja sega ühtlaseks. Vala segu küpsetuspaberi­ga kaetud ah­juplaadi­le ja küpseta 5 mi­nu­tit. Kummu­ta küpsenud põhi suhkru­ga ülepuistatud küpsetuspaberi­le. Määri peale mustasõstramoosi. Keera pi­kemast otsast alates ti­hedalt rul­li. Keera rull küpsetuspaberisse ja hoia vähemalt pool tundi külmas. Lõika rull vii­lu­deks ja vooderda nendega ki­lega kaetud kau­si põhi ja servad. Sega omavahel vahustatud koor, kohu­piim ja suh­kur. Jaga segu kahte kaussi. Sega ühe kreemi hul­ka sidru­ni­mahl ja tei­se hul­ka mustasõstrapüree. Pane želatiinilehed umbes 5 mi­nu­tiks külma vette pehmenema, pi­gista üleligne vesi väl­ja ja sega kiirelt kuu­ma veega. Kal­la pool želatii­ni­segust ühe kreemi ja pool tei­se kreemi hul­ka. Kal­la põhjale esmalt sidru­nikreem ja sel­le peale mustasõstrakreem. Kata šarlott ki­lega ja hoia külmas vähemalt 5 tundi ku­ni üleöö. Kogus 10 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa