Kasutajate retseptid

Napoleoni tort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: TiiuL
Kogus: 1 portsjon
Lehttaignast küpseta 6 õhukest ühesuurust põhja, ahi 220-240. Üks põhjadest purusta käte vahel ära, sellest saab hiljem kattepuru koogile. Või koos suhkruga löö vahule, natuke võid lisada ka kuuma vett, et suhkur paremini lahustuks, lisa juurde kondenspiimad ja vaniljesuhkur. Vahusta veel natuke. Teises anumas sega kokku vaniljekastmepulber ja külm piim. Saadud kreem lisa võikreemile. Edasi hakka torti kokku panema: põhi, moos (kogu tordile 1-2 kihti), kreem, põhi, kreem, põhi, kreem jne kuni pealmiseks kihiks jääb kreem. Sellele puista peale puru, küljed tee samuti puruga kokku ja jäta jahedasse seisma tort. Mõne tunni pärast on tort valmis serveerimiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa