Kasutajate retseptid

praetud T-luu loomaliha, grillseente,peedi-fetasalatiga, pr. värskekartul

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Kogus: 4 portsjonit
1.kartul pane pannile veega keema, lisa küüslauguküüs tervelt, 6 min keeta 2.sampinjonilt tämba koor maha, tükelda peeneks purust. küüslauk-pipar-sool-õli-sid.mahl, sega, määri seened kokku ja pane küpsetusnõusse,peale õli ja juustuviilud, pane ahju grillima 3. peet riivi, lisa sool-pipat-pals.äädikas, sidrunimahl,oliivõli,petersell, sega kokku ja tästa vaagnale, peale murenda fetajuustu, tõsta lauale 4.toasoe loomaliha kuivata, peale sool-pipar, tükelda peeneks rosmariin-oregano.tüümian, suru liha külge, soojenda grillpann väga kuumaks, pane liha pannile prae 2-3 min ühelt poolt ja teiselt poolt, suru väiksema kaanega liha vastu panni, praeb paremini 5. tee salsa kons. paprikas-maitsetaimed, sega hästi kokku jäta lõikelauale 6. valmis liha tõsta salsa sisse, paneeri mõlemat külge, lõika viiludeks ja salsa koos lihamahlaga tõsta lihatükkide peale. Liha peab olema poolküps seest roosa, mahlane. 7. kartulitelt kurna vesi, suru veidi katki, küüslauk pressi kahvliha puruks ja sega kartulitele, pane oliivõli pannile ja prae korralikult pruuniks koos tüümianiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa