Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Seenelavašš

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl oliiviõli
150 g viilutatud šampinjone või 2–3 dl marineeritud ja vedelikust nõrutatud seguseeni
2 viilutatud küüslauguküünt
soola, pipart
1 suur õhuke lavašš (lõika paariks u 18 cm laiuseks ja ahjuplaadile sobivaks ristkülikuks) või 4 tortiljat
200 g mozzarella’t
100–150 g riivitud Gouda või Emmentali juustu
soovi korral 2 sl hakitud punet
serveerimiseks basiilikut või lehtsalatit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kuumuta pannil oliiviõli ning prae selles seeni koos küüslaugu ja soola-pipraga paar-kolm minutit. Kui kasutad marineeritud seeni, siis prae küüslauk korraks pannil läbi ja lisa siis 30 sekundiks seened. Vajadusel maitsesta soola-pipraga. Laota seened lavašile või tortiljadele, puista peale juustud ning soovi korral pune ning küpseta u 15 minutit või kuni lavašš on pealt kenasti kuldne. Serveerides lõika kolmnurkseteks paladeks (nagu pitsa) ja söö koos salatiga. Allikas Rimi

Märksõnad

seenelavašš

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook