Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Seenelavašš

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl oliiviõli
150 g viilutatud šampinjone või 2–3 dl marineeritud ja vedelikust nõrutatud seguseeni
2 viilutatud küüslauguküünt
soola, pipart
1 suur õhuke lavašš (lõika paariks u 18 cm laiuseks ja ahjuplaadile sobivaks ristkülikuks) või 4 tortiljat
200 g mozzarella’t
100–150 g riivitud Gouda või Emmentali juustu
soovi korral 2 sl hakitud punet
serveerimiseks basiilikut või lehtsalatit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kuumuta pannil oliiviõli ning prae selles seeni koos küüslaugu ja soola-pipraga paar-kolm minutit. Kui kasutad marineeritud seeni, siis prae küüslauk korraks pannil läbi ja lisa siis 30 sekundiks seened. Vajadusel maitsesta soola-pipraga. Laota seened lavašile või tortiljadele, puista peale juustud ning soovi korral pune ning küpseta u 15 minutit või kuni lavašš on pealt kenasti kuldne. Serveerides lõika kolmnurkseteks paladeks (nagu pitsa) ja söö koos salatiga. Allikas Rimi

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes