Kasutajate retseptid

Seenelavašš

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mestone
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kuumuta pannil oliiviõli ning prae selles seeni koos küüslaugu ja soola-pipraga paar-kolm minutit. Kui kasutad marineeritud seeni, siis prae küüslauk korraks pannil läbi ja lisa siis 30 sekundiks seened. Vajadusel maitsesta soola-pipraga. Laota seened lavašile või tortiljadele, puista peale juustud ning soovi korral pune ning küpseta u 15 minutit või kuni lavašš on pealt kenasti kuldne. Serveerides lõika kolmnurkseteks paladeks (nagu pitsa) ja söö koos salatiga. Allikas Rimi
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa