Kasutajate retseptid

Aafrika angersäga kookoshelveste paneeringus

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sägake
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
Lóika kala filee meelepärasteks ( 2*3 cm) kuubikuteks. Lisa sool ja maitseaine. Sega korralikult läbi. Lisa Tempura jahule külma vett ja sega korralikult läbi. Teisele taldrikule pane valmis kookoshelbed paneerimiseks. Kuumuta óli fritüürimiseks. Kui óli on piisavalt kuum. Kasta kalatükid veega segatud Tempura jahu segusse ja seejärel kookoshelbe taldrikusse ning vaata, et kalatükk, saaks ühtlaselt kookoshelvestega kaetud. Seejärel pane see ettevaatlikult kuuma ólisse ja tee teiste kalatükkidega samamoodi. Küpseta kuni kuldpruun. Pane majapidamispaberile nórguma. Serveeri koos magushapu aasia kastme vói muu meelepärase roa kórvale. Soovitus: kalatükke ei maksa väga suureks ja paksuks jätta, muidu jäävad seest tooreks!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa