Kasutajate retseptid

šokolaadiga kaetud karamell

Keskmine hinne: 3.5 Autor: marru13
Kogus: 1 portsjon
Sega paksu põhjaga potis või suhkrut ja siirup. Sulata madalal kuumusel ja lase seejärel keema tõusta. Sega aeg-ajalt ja keeda, kuni termomeeter näitab 142 kraadi(pehme karamell). Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase jahtuda. Lõika karamell väiksemateks tükkideks, enne kui see täielikult kõvaks tõmbub ja lase siis jahtuda. Murra šokolaad tükkideks ja sulata mikrolaineahjus või kuumas veevannis. Kasta karamellitükid šokolaadi sisse lase üleliigsel šokolaadi maha nõrguda ja pane hanguma. Hoia jahedas. Kokku peaks tulema 25 - 30 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa