Kasutajate retseptid

Klassikaline biskviitkattega rabarbrikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: SuslikT
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Põhja valmistamiseks sega kuivained ning haki koos külma võiga puruseks massiks. Lisa piim ning mätsi kiirelt ühtlaseks. Aseta tainapall toidukilesse mähituna ca 1 tunniks külmkappi. Rulli tainas ca 0,5 cm paksuseks (mina surusin näppude abil poole ahjuplaadi ulatuses selle laiali) ning küpseta 180 kraadi juures 8-10 minutit helepruuniks. Täidise valmistamiseks tükelda rabarber (noori rabarbreid ma ei puhastanud, vajadusel tee seda), sega kaneeli ja suhkruga ning laota eelküpsetatud põhjale. Vahusta munad ja suhkur mikseriga hästi tugevaks vahuks, sõelu sisse jahu, sega lusikaga õrnalt alt üles tõstes läbi ning kalla rabarberitele. Küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit. Valminud koogile raputa peale tuhksuhkrut ning serveeri näiteks vaniljejäätisega. Selline kooslus on minu meelest parim, kuigi mul söömise hetkel jäätist võtta polnud :)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa