Kasutajate retseptid

Porgandi-hakkliha pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Hades
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega puljong ja toiduõli kokku ning lisa soola, küpsetuspulbri ja jahu segu. Sõtku taignaks. pruunista hakkliha, lisa sibul ja kui sibul on klaasjas, siis lisa porgand. Hauta kuni pehme ja maitsesta maitseainetega. Jahuta saadud segu. Sega ka omavahel juba kokku munad sool, pipar ja hapukoor. Suru nüüd taigen ~26 cm läbimõõduga vormi või plaadile ühtlase kihina nii, et ka äärtele jätkuks. Seejärel vala porgandi segu taignale ning kata muna-hapukoore seguga. Pista 200 kraadisesse ahju 20-30 min. Kes soovib võib lisada pirukale 15 min enne väljavõtmist riiv juustu ning lasta sellel muutuda kuldkollaseks. Võta pirukas ahjust välja ning lase jahtuda. allikas: http://retseptiraamat.ee/retsept/243-
Porgandipirukas
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa