Kasutajate retseptid

Rabarbrikook kondenspiimase sisu ja munavalgekattega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: SuslikT
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Eralda munakollased valgetest. Tükelda rabarber (mina olen ka jätkuvalt rabarbri mittekoorimise leeris, nagu Nami-Nami Pille soovitab). Põhja valmistamiseks sega sool, suhkur ja jahu. Lisa külm või ja “näpi” nt supilusika selja abil puruseks massiks. Sega munakollane külma veega lahti. Vala see jahu-suhkru-või segusse ja sega kiirelt läbi, et moodustuks tainas. Vormi tainast pall, mässi kilesse ja jäta umbes tunniks külmkappi puhkama. Võta tainas, suru 18 cm vormi põhjale ja külgedele (ca 1,5-2 cm kõrgusele) ning küpseta 200 kraadi juures ca 10 minutit, kuni taina pind on kuivaks tõmbunud. Alanda ahju temperatuur täidise küpsetamiseks 180 kraadile. Täidise valmistamiseks sega omavahel kondenspiim ja munakollased, lisa tükeldatud rabarber ning vala eelküpsetatud põhjale. Küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit. Lase veidi jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 15.veeb 2013 13:08
Soovitaks beseekatte valmistamisel võtta abisk see retsept: http://toiduta-
re.ee/k%C3%BCpsetise-
d/14597/#Õhuline
pohla-beseekook
metsaline 15.veeb 2013 10:19
koogi küpsetamise/valmista-
mise osas on ju jutt poolikuks jäänud.besee osa on ju täielikult kadunud.oleks ehk kuidagi võimalik seda parandada.
1