Kasutajate retseptid

Piparkoogi maja.

Keskmine hinne: 3.5 Autor: koooohuke
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pane ahi sooja 200-210C. Rulli taigen ühtlaselt 4-6 mm paksuseks. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber ja aseta taigen plaadile. Lõika välja maja osad, niipalju kui ühele plaadile mahub. Kui seinadest lõikad välja aknad, pane 1 karamellikomm akna auku, et see piparkoogimaja klaasiks sulaks. Kui osad on välja lõigatud pane plaat ahju. (taigna paki peal peaks kirjas olema kui kaua peab taigen ahjus olema). Kui majaosad on valmis las nad jahtuvad, et saaks osasid kokku kleepida. Kui osad on jahtunud, kleebi need glasuuriga kokku. (kes oskab võib teha ka sulasuhkruga, alga olge sellega KINDALSTI ettevaatlik kuna see väga kuum). Kui maja on kokku kleebitud, oota et glasuur kuivaks ja kaunista maja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa