Kasutajate retseptid

Üleküpsetatud suitsukala

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta kala ja aseta tükid rasvainega määritud vormi. Haki sibul ja hauta õlis (võis) klaasjaks. Lisa jahu ja hauta helekollaseks. Lisa piim ja keeda 3 - 4 min. Koori kurk, haki kuubikuteks ja lisa kastmesse koos hapukoorega. Keeda tasasel tulel 3 min. Maitsesta kaste soola, pipra ja maitserohelisega. Kalla kaste kalatükkidele. Kata riivitud juustu ja võitükikestega. Pane toit 220 kraadisesse ahju ja küpseta kuni on pealt helekollane. Juurde sobivad keedetud kartulid ja tomatisalat. Allikas: Nõukogude Naine aastast 198....
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa