Kasutajate retseptid

Lambapada

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paatja
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Liha lõika kuubikuteks. Pruunista liha pannil ja vala potti või kastrulisse. Pane pann uuesti tulele ja loputa pann väikse koguse vee ja valge veiniga. Lisa kurnatud praeleem ( vesi ja vein) potti. Küpseta pooleks lõigatud sibulad pannil ja lisa liha hulka. Maitsesta soola ja pipraga ja lisa kuivatatud ploomid. Lase keeda tasasel tulel kaane all 45 - 60 min või kuni liha on küpsenud. Maitsesta ürtidega. Lisa paksendaja pulbrit. Keeda veel 1 min. Kontrolli soolasust. Lisa hapukoor ja kuubikuteks lõigatud juust ja kuumuta veidi veel. Paku keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa