Kasutajate retseptid

Soome kalasupp

Keskmine hinne: 3.35 Autor: ettur
Retsept pärineb Rain Käärsti raamatust "100 tervislikku rooga". Imelihtne supp. Kogused raamatust, kuid neist kinni ei pea. Enamasti teeb vähemalt topeltkogustega, rohke kartuliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Kartulid koorida, lõigata kuubikuteks. Tükeldada lõhe, sibul hakkida. Sulata potis või, lisada sibul ja hautada madalal kuumusel paar minutit. Lisada kartul ja hautada veel mõni minut. Lisada puljong ning keeta madalal kuumusel kartul pehmeks. Lisada lõhekuubikud ning keeta ka kala pehmeks. Lisada vahukoor, maitsestada soola-pipraga. Serveerida värske tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Suomalainen 12.jaan 2014 18:05
Õige Soome lõhesupi sisse kuulub siiski ka porgand, loorberilehed ja vürtspipar.
1