Kasutajate retseptid

Pesto porgandipealsetest

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Juliett
Väga lihtne valmistada. Maitseb kõige paremini röstitud leivaga!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Lõika porgandilt rohelised pealsed ning lõigu need väiksemaks. Pane kõrgemasse ja kitsamasse anumasse, et hiljem oleks mugav saumikserdada. Viska peale paar-kolm puhastatud ja purustatud/hakitud küüslauguküünt, purustatud pähkleid (pistaatsia, india vm), oliiviõli (võib ka kreeka pähkli õli), soola maitse järgi ja püreeri saumikseriga. Saadud segu võib panna külmkappi tahenema. Naudi röstileiva või -saiaga!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Osmar 17.veeb 2014 07:24
I thought I'd have to read a book for a dircovesy like this!
maimu 25.okt 2013 20:39
väga huvitav pesto
1