Kasutajate retseptid

Pajaroog sealihaga

Keskmine hinne: 2.94 Autor: liilia2
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Tükelda sealiha, prae poti põhjas pruunikaks ja lisa vett nii palju, et liha on kaetud. Lisa pool puljongikuubikust. Hauta kaane all umbes 10 minutit.

2. Tükelda suuremateks tükkideks kõik juurviljad ja hakka potti lisama. Esmalt kaalikas ja porgand koos (lisa taas kuuma vett, kuni on kaetud ja maitsesta + loorber + pool allesjäänud pukjongikuubikust), hauta 5-10 minutit. Siis lisa sibul, küüslauk ja kapsas, hauta 5 minutit. Lisa kuuma vett kui vaja, et oleks napilt kaetud. Maitsesta.

3. Viimasena lisa kartul ja hauta seni kuni kõik juurviljad on pehmed. Kui need hakkavad napilt pudruseks muutuma, on toit valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa