Kasutajate retseptid

Suussulav šokolaadikook

Keskmine hinne: 3.02 Autor: Andra Tooming
Kiire ja väga maitsev šokolaadi kook. Kerge valmistada isegi lastel.
Valmistusaeg: 20-40 min

Võib minna ka kiiremini

Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata sooja veega kausis kilekotiga või ja šokolaad, pigista segu kaussi, lisa jahu, sega vispliga ühtlaseks.

2. Vahusta munad suhkruga. Lisa pool munavahust šokolaadisegule, sega vispliga. Lisa ülejäänud munavaht ettevaatlikult lusikaga alt üles tõstes. Kalla tainas vormi  ja küpseta 190C ahjus 7-10 minutit.

3. Katteks sulata piimašokolaad, või ja vedelik kausis koos kilekotiga, mulju kotis ühtlaseks, nirista koogile ja kaunista kirssidega. Toredat küpsetamist!! :D
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 17.okt 2016 09:49
Tainasse läheb 100 g ja kattesse 50 g, täpselt nagu kirjas.
Mareta 15.okt 2016 18:35
Kas taignasse ongi mõeldud kaks 100-grammist šokolaadi või siiski ainult üks?
1