Kasutajate retseptid

Kartuli-lõhepüreesupp

Keskmine hinne: 4.25 Autor: Rainer Neidra
Maitsev kõhutäis!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Alusta puljongi keetmisega, võta pott ja pane lõhe külma veega keema, lisa valget terapipart, loorberit. Keeda 35-40 minutit, kurna puljong teise potti ja jäta lõhe teise potti jahutuma.

2. Koori ja tükelda kartul, sibul, kuubikuteks. Pane kartul puljongiga koos keema, kuumuta kergelt pannil sibul ja lisa puljongisse. Keeda 5 minutit.

3. Eemalda lõhel liha luudelt. Püreesta kartul ja sibul saumikseriga, lisa rõõsk koor. Kõige lõpetuseks lisa lõhe supile ja sega kokku. Maitsest soola ja suhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa