Kasutajate retseptid

Kõige Laisem Kirju Koer

Keskmine hinne: 3.71 Autor: J_Velleste
See Kirju Koer on mõeldud just nendele, kes tahavad magusat nautida, aga ei viitsi palju kokata. Siin on ka vajalik blender, mikrolaineahi ja külmik. Soovitatavalt ka pildil näidatud Tuppeware nõu.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Selle lisandub 6h külmikus

1. Pane küpsised blenderisse.

2. Kasuta blenderit, kuni küpsised on piisavalt väikesed.

3. Lisa kakao ja kondenspiim.

4. Sulata või ja lisa segusse.

5. Kasuta blenderit kuni segu muutub pruuniks massiks milles on valged täpid.

6. Pane segu endale sobivasse anumasse/kilesse.

7. Hoia külmikus umbes 6 tundi või üleöö.

8. Naudi jahedalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hedvig 27.aug 2014 10:22
Olen nõus, et blenderit on vastik puhastada. Meie pere nipp on see, et paneme umbes nii pool pakki küpsiseid kilekotti(vahel kahekordselt), algul teeme kõik küpsised umbes neljaks, ning siis natuke nn ''peksame'' kuhugile vastu, kui vaja, teeme hiljem ka pudrunuiaa üle. Nii läheb samuti umbes 5-7 minutit, oleneb kui kiire käsi sul on. Tükeldame marmelaadi, lisame küpsistele, sinna hulka veel kako,kondentspiima ja kõik. Foolium lauale, ja siis teeme enamasti kaks toru. kuskil kuueks tunniks kuni üleöö külmikusse ning valmis :)
Veel laisem koer 10.juuni 2014 18:28
Ei viitsi blenderdada, hiljem on blenderit raskem puhastatd, kui käsi, sest minu blenderist noad välja ei käi ja võimalus käed lõhki tõmmata puhastamisel on 99% garanteeritud. 4-5 küpsist kätevahel korraga purustada läheb mul küll kiiremini kui blenderiga. Selga küpsist ideaalne purustada nii. Pealegi pean oma blenderit raputama ja segama ja nii läheb 2 paki purustamiseks 10 min., kätevahel max. 3.min. Alustan või sulatamisega kausis, kuhu seejärel lisan kondentspiima ja seejärel purustan küpsised. Lisan küpsisepuru peale kakao ja marmelaadi tükid ning segan alles nüüd kõik ühtlaseks massiks. Segu panen toidukilesse ja külma.
1