Kasutajate retseptid

Baba Ganuš

Keskmine hinne: 3.31 Autor: Zeus
Juutide ajalooline rahvusroog. Sobib süüa igal toidukorral. Eriti maitsev koos haala või pitaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tee kahvliga baklažaanile mõned augud ja rösti 10-15 min, sagedasti pöörates. Seejärel küpseta 190C juures 15-20 min, niikaua kui nahk on must. Lase baklažaanil jahtuda, koori ja pane kaussi.

2. Purusta baklažaan blendris (köögikombainiga, kahvliga vms), lisa tahiini, purustatud küüslauk, sidrunimahl ja jahvatatud köömned. Sega läbi ja maitsesta soolaga. Serveeri kausis, puista peale hakitud petersell, lisa oliiviõli ja oliivid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kurvur 30.dets 2014 07:10
pakuti USA-s, oli küll poest ostetud variant, aga mulle väga maitses. Tõesti, poleks uskunud, et nii hea maitsega võiks olla. Mina kasutasin võiku tegemiseks, aga sobis ka niisama lusikaga söömiseks.
1