Kasutajate retseptid

Purustatud maks hummusega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Zeus
Roog Aškenaaži juutidelt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
MAKSA VALMISTAMINE
1. Prae eraldi sibulad klaasjaks ja maks pruuniks. Maks peaks seest roosaks jääma.
2. Keeda munad kõvaks, haki munad ja punt peterselli.
3. Haki köögikombainis maks, lisa hakitud sibulad, muna ja petersell.
4. Maitsesta ja sega läbi. Pane külma jahtuma.

HUMMUS
1. Kasuta leotatud kikerherneid. Pane kõik komponendid blenderisse ja mikserda ühtlaseks massiks. Serveeri hummuse, oliivi ja petersellilehega. Parim koos haala või matsaga.


HEA TEADA!
Haala on juudi köögis põimikleib ehk sai.
Matsa on hapendamata leib, mis on juudi kultuuris tähtsal kohal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa