Kasutajate retseptid

Kodune bruschetta

Keskmine hinne: 3.73 Autor: Mirjam257
Mõnus itaaliapärane eelroog veini kõrvale !
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Esmalt sega taldrikul oliivõli ja maitseained. Seejärel lõika chiabattast 2-3cm paksused viilud ning kasta iga viil eraldi oliivõli ja maitseaine segust läbi. Aseta õlised chiabatta viilud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni chiabatta on väljast mõnusalt krõbe aga seest parasjagu pehme. Tõsta ciabattad ahjust välja jahtuma. Määri jahtunud ciabattadele Exquisa toorjuustu ning säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Raputa üle kuivatatud tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa