Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kodune bruschetta

Kasutajate retseptid

Kodune bruschetta

Mirjam257
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mirjam Sõstra
Mõnus itaaliapärane eelroog veini kõrvale !

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
CIABATTA VALMISTAMINE
4 spl Borges Oliivõli
Petersell (maitseaine)
Oregano (maitseaine)
Küüslaugusool
1 pakk Hagar Ciabatta
KATE CIABATTALE
175 grammi Exquisa Alla Bruchetta toorjuust
250 grammi Kirsstomatid
Kuivatatud till
Esmalt sega taldrikul oliivõli ja maitseained. Seejärel lõika chiabattast 2-3cm paksused viilud ning kasta iga viil eraldi oliivõli ja maitseaine segust läbi. Aseta õlised chiabatta viilud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus u 10 minutit, kuni chiabatta on väljast mõnusalt krõbe aga seest parasjagu pehme. Tõsta ciabattad ahjust välja jahtuma. Määri jahtunud ciabattadele Exquisa toorjuustu ning säti peale pooleks lõigatud kirsstomatid. Raputa üle kuivatatud tilliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes