Kasutajate retseptid

Mõnusad lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Iren
See kogus täitis kõhu 6-l inimesel ja järgmine päev saigi sealt mõned pallid. Need on suhteliselt suured, nii et 12-16 palli on normaalne.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Vali välja kõrge äärega suhteliselt suur (klaasist) vorm. Sega taina koostisosad kokku. Vajuta mozzarella-kirsid lihapalli sisse. Küpseta lihapallid ahjus 225 kraadi juures 5 minutit. Eraldi kausis valmista kaste. Lase temperatuur 200 kraadini ja vala kaste peale. Vaatad kui on valmis. Peale raputa juustu.


Hea teada!
Kui kasutad kodust hakkliha või seahakkliha, küpseta lihapalle veidi kauem. Et küpsetusaeg sõltub lihapallide suurusest, siis kontrolli ühe lihapalli peal küpsus alati üle.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa