Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Mõnusad lihapallid

Kasutajate retseptid

Mõnusad lihapallid

Iren
PrindiSoovita sõbrale
See kogus täitis kõhu 6-l inimesel ja järgmine päev saigi sealt mõned pallid. Need on suhteliselt suured, nii et 12-16 palli on normaalne.

40-60 min

Retsept
portsjonile
TAIGEN
1 kg hakkliha
3 tükki muna
petersell
tüümian
sool
pipar
3 tk sibul
riivsai (silma järgi)
5 küünt Küüslauk
250 g Mozzarella- kirsid
KASTE
1 spl õli
350 g hapukoor
basiilik
400 g rõõsk koor
400 g purustatud tomatid
Vali välja kõrge äärega suhteliselt suur (klaasist) vorm. Sega taina koostisosad kokku. Vajuta mozzarella-kirsid lihapalli sisse. Küpseta lihapallid ahjus 225 kraadi juures 5 minutit. Eraldi kausis valmista kaste. Lase temperatuur 200 kraadini ja vala kaste peale. Vaatad kui on valmis. Peale raputa juustu.


Hea teada!
Kui kasutad kodust hakkliha või seahakkliha, küpseta lihapalle veidi kauem. Et küpsetusaeg sõltub lihapallide suurusest, siis kontrolli ühe lihapalli peal küpsus alati üle.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool