Kasutajate retseptid

Ahjus üleküpsetatud kukeseene ja hakkliha täidisega krepid

Keskmine hinne: 3.6 Autor: Karmen
Lihtne ja maitsev argiroog.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1 Kreppide valmistamiseks löö kausis lahti munad, lisa sool, õli ja piim. Sega kuni segu on ühtlane. Sega eelnevalt kokku jahu ja küpsetuspulber ning lisa seejärel piima-muna segule. Sega vispliga kuni segu on ühlane ning suuremate tükkideta. Pane krepi taigen külmkappi jahtuma vähemalt pooleks tunniks.

2 Täidiseks prae pannil kerges õlis sibul ja kukeseened. Kui sibul ja seened on läbi praetud eemalda need pannilt ning pane pannile hakkliha. Prae hakkliha kuni see on muutnud värvi (4-5 minutit) ning lisa jahvatatud paprika, sool, pipar, kuivatatud basiilik ja tomatipasta. Küpseta veel mõni hetk ja lisa pannile tagasi seened. Sega täidis ühtlaseks seguks.

3 Küpseta krepid pannil (25-30cm) ning tõsta taldrikule.

4 Pane ühe krepi sisse üks kuni kaks supilusikatäit täidist ning keera krepp kokku rulliks. Tõsta rullis krepid üksteise kõrvale sobivasse määritud ahjuvormi ning lisa peale maitse järgi juustu. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa