Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tervele perele

Spagetid kohvimaitselises tomati-veiselihakastmes

Tervele perele

Spagetid kohvimaitselises tomati-veiselihakastmes

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kohvis
hautatud hakkliha ja tomati kaste maitseb
hästi
koos äsjakeedetud
spagettidega.
Sobib
nii argiõhtuks
kui ka külalistega
nautimiseks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisehakkliha
4 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
400 g Tomat (kooritud, konserv)
1 dl Tomatipasta
2 dl Kohv (kange)
250 g Šampinjonid
2 spl Oliiviõli
1 tl Suhkur
Sool
Must pipar
1 - 2 tl Harilik pune (kuivatatud)
400 g Spagetid
Parmesan (riivitult või laastudena) v. muu kõva juust
Tükelda sibulad ja küüslauk, prae oliiviõlis klaasjaks. Lisa lahtinäpitud hakkliha ning pruunista koos sibulate-küüslauguga. Lisa tomatikonserv, suhkur, kuivatatud pune, sektoriteks lõigatud seened, tomatikaste ja kohv. Keeda madalal kuumusel 30 minutit, vajadusel lisavett. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kasutad värsket punet, sega see hulka 5 minutit enne valmimist. Keeda samal ajal pehmeks spagetid, nõruta ning vala tagasi kastrulisse. Serveerikohe koos kuuma kastmega, puista üle riivitud parmesani või parmesanilaastudega.

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman