Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tervele perele

Koorene kanapada seente ja sinepiga

Tervele perele

Koorene kanapada seente ja sinepiga

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnusalt koorene ja kergelt sinepine kanapada sobib argiseks õhtusöögiks nii riisi, kartulite kui makaronidega. Ka värske salat passib hästi juurde.

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
2 spl Või
2 tk Õun
0.5 tk Porrulauk
Šampinjonid või
200 g Seened (kupatatud)
1 spl Nisujahu
1 spl Dijoni sinep
2 dl Kanapuljong
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Estragon
Sool
Must pipar
Lõika kanafileed suuremat sorti tükkideks ja pruunista võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa ribastatud porru ja pruunista minuti jagu. Puista üle jahuga. Sega puljong, koor ja sinep ning vala vedelik kana peale. Hauta 10 minutit. Pruunista tükeldatud seened võis. Lisa seened koos tükeldatud õuntega patta ja keeda 5 minutit. Maitsesta hakitud estragoniga. Serveeri riisi või kartulitega.

KOMMENTAARID

Kaido 16.nov 2014 15:46
Tegin valmis ja tõesti sai väga maitsev. Sinepiga ei pingutanud üle ja jagu panin ka 6sele portsjonile ainult 1 lusikatäie.
Damn 08.nov 2012 19:48
Endale maitses & mehele ka. Sinepit nii palju ei pannud, kui kirjas oli. Maitsev.
Mmmerlekas 06.nov 2012 15:11
Väga maitsev, sõime spagettidega.
Hindaja 03.nov 2012 16:25
super hea, tegin täisterapastaga. Muidugi natuke kallis. sobib valge veiniga!
imarii 15.okt 2012 06:15
1.Mulle õun eriti maitse,antovkat.:)
eppenno 10.okt 2012 12:14
mulle meeldis,6un annab eriti hea maitse,kasutasin antonovkat
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat