Klimbid

Siidised klimbid keedutainast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Sobiv lisand segasuppidele, piimasuppidele, marja-mahlasuppidele, puljongitele. 

Taigen valmistatakse keedunõus. Kuuma vette pannakse sool ja margariin, kuumutatakse keemiseni. Nõu tõstetakse tulelt, jahuga segatud manna kallatakse korraga vedeliku hulka ja segatakse kiiresti puulusikaga ühtlaseks. Seejärel kuumutatakse tainast pidevalt segades, kuni see muutub ühtlaselt läikivaks tombuks ning eraldub keedunõu külgedelt. Tainas jahutatakse 60-70 kraadini, lisatakse muna, segatakse ühtlaseks. Lastakse jahtuda. Klimpe võib vormida kahel viisil: 1. kahe teelusika abil võetakse väikesed ovaalsed klimbid ja keedetakse soolaga maitsestatud vedelikus. 2. toidukilega kaetud laual veeretatakse tainast sõrmejämedune rull ning lõigatakse sellest poolpõiki rombikujulised klimbid. Keedetakse soola või suhkruga maitsestatud vees. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa