Lihatoidud

Ahjuvorst köögiviljade ja kartulipudruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Aseta kestast puhastatud vorstirõngas küpsetuspaberile. Tee vorstisse iga 3 cm järel sügavad sisselõiked ning tõsta koos paberiga suuremasse madalasse ahjuvormi. Lõika tomat viiludeks ja riputa viilude mõlemale poolele sidrunipipart. Lõika juust viiludeks. Pane sisselõigetesse vaheldumisi juustu ja tomatit. Mikserda pudru hulka pipar ja munakollased ning tõsta segu vormi vorstirõnga ümber. Küpseta 225° juures 10 minutit. Kalla siis vorstirõnga tühimikku meelepäraseid külmutatud köögivilju, nirista neile veidi õli ja pane
veel 10–15 minutiks ahju.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa