Lihatoidud

Veisefilee väikese peekoniga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tükike õuna, õhuke viil peekonit või noaotsaga pestot - lihatüki sisse peidetud maitsed toovad taldrikule palju vaheldust. Ole vaid meister maitseid kokku sobitama.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Aseta filee lõikelauale kokku murtud küpsetuspaberi või toidukile vahele. Vasarda kergelt.
2.  Puista lihale pipart ja soola.
3.  Haki porru ja prae pannil või sees läbi.
4.  Aseta fileele praetud porru, peekoni- ja juustuviilud.
5.  Murra filee kokku ja vormi taskukujuliseks.
6.  Pruunista tasku pannil mõlemalt poolt ja aseta seejärel ahju järelküpsema.
7.  Serveeri tomati ja salatiga.
IDEE: Soovi korral võid tasku vahele puistata peterselli ja maitsestada küüslauguga. Samuti annab lihale vunki juurde sorts salsakastet.
NIPP: Kui tundub, et tasku hakkab laiali vajuma, torka lihast tikk läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiina 11.okt 2014 16:49
Olen teinud mitu korda, superhea!
Karl 29.mai 2011 21:21
Arvn, et see on maitsev. Proovin varsti.
1