Lihatoidud

Pohladega böfstrooganov

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Metsamarjad sobivad taisetest tükkidest liharoogadega väga hästi. Kui pohlavarud on otsas, kasuta jõhvikaid.
Kogus: 4 portsjonit
1   Haki sibul. Kuumuta õli ja prae selles sibulad klaasjaks. Pruunista pannil ka liharibad ja hauta pehmeks, lisades lihale puljongit ja veini.
2. Nüüd, kui liha on täiesti pehmeks haudunud, lisa lihale vähese külmas vees segatud jahu. Keeda hästi läbi.
3. Purusta pohlad suhkruga ja lisa kastmele. Hauta veel 15 minutit. Vajadusel maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kartulipudru ja hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katu 22.nov 2012 16:22
Ei meeldi - hea veiseliha läks raisku. Kasutasin jõhvikaid, lisasin vähem kui 150 grammi, aga roog jäi väga väga hapuks (lisasin maitsetamise käigus suhkurt juurde, aga happususest lahti ei saanud ja minu jaoks rikkus toidu ära). Enne jõhvikate lisamist oli aga tegemist väga hea kastmega.
kk 18.aug 2012 09:46
Olen seda retsepti juba kaks korda teinud ja väga meeldib. Lihtne, vähe koostisaineid ja mõnusalt maitsev.
1