Lihatoidud

Majoneesiga üleküpsetatud liha

Keskmine hinne: 2.35 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Majoneesiga kala on küpsetanud paljud. Tee ka lihaga proovi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks.
2. Puista peale pipart ja soola ning tõsta ahjuvormi.
3. Viiluta sibulad rõngasteks, tõsta lihaviiludele ja kata majoneesiga.
4. Küpseta 220-kraadises ahjus 30-40 minutit või kuni liha on pehme.
5. Paku kõrvale keedukartuleid, suurepärane lisand on ka aurutatud köögiviljasegu.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marialiina 16.apr 2013 17:01
Väga hea tuli! Sibulale lisaks panin juurde ka mõned porgandiviilud. Meesperele meeldis eriti!
Mmmerlekas 26.mai 2011 17:24
Väga maitsev
käpard 26.apr 2011 05:15
Enne järelküpsetamise lõppu võiks tõhusama viilu juustu ka lihale panna.
1