Lihatoidud

Elleni raguu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie küla eided peavad pidu Autor: Ellen Poller
Autor on roa ristinud "Vintis metsaliseks" ja soovitab, et kui metsas kasvanud notsu liha pole kuidagi võimalik kätte saada, katseta sama retsepti kodunotsu omaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega valmis marinaad ja lase metsalisel täpselt üks ööpäev marinaadis püherdada. Järgmisel päeval keeda kontidest puljong, maitsesta soola, musta pipra ja loorberiga.
Koori ja haki sibul ning pruunista pannil. Tõsta liha marinaadist välja ja lõika kuubikuteks, lisa koos sibulaga puljongisse. Kalla juurde punane vein. Lisa kuivatatud ploomid. Hauta liha, kuni see sulab suus.
Paku kõrvale ahjukartulit ja värsket salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa