Lihatoidud

Loire"i piirkonna küülikuhautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Meie sügishooaega sobib see küülikutoit väga hästi. Serveeri hooaja parimate keedetud või aurutatud aedviljadega, vältides riisi ja püreesid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda küülik võrdse suurusega portsjoniteks ja prae või-õlisegus. Eemalda liha potist ning jätka peekonitükkide ja sibulate pruunistamisega. Seejärel too lihatükid haudepotti tagasi, lisa küüslauguküüned ja vein ning kuumuta, kuni osa veinivedelikust on haihtunud. Lisa puljong ja hauta kaane all mõõdukas kuumuses liha pehmeks. Prae eraldi seened ning lisa hautisele mõni aeg enne valmimist. Kontrolli maitsestust, vajadusel lisa soola ja pipart ning maitse mahendamiseks võitükikesi. Serveerimisel puista üle peterselli või muude meelepäraste ürtidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa