Lihatoidud

Lihtne Hiina lihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Magushapu sealihapada maitseb imehästi koos keedetud riisiga. Värske hakitud koriander lisab head mekki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 0,5 cm laiusteks ja 5 cm pikkusteks ribadeks. Pruunista liharibad pannil. Lisa fariinsuhkur, sojakaste, vesi ja äädikas. Vähenda kuumust ja lase roal kaane all vaikselt podiseda 5 minutit. Lisa ribadeks lõigatud porru ja tšilli ning keeda veel 5 minutit. Serveeri riisi ja hakitud koriandriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
d2isy 04.dets 2012 09:50
Väga hea toit, tegin ka. Lisasin samuti juurde porgandit, paprikat ja ?ampinjone.
Mutiste 25.mai 2012 22:47
Meie pere üks lemmikumaid toite, teen seda vähemalt üle nädala. Olen lisanud ka shampinjone, konservananassi, küüslauku, porgandit ja paprikat, siis tuleb tsiba toekam roog. Vett panen siis natuke rohkem, et kogu kupatus ikka kenasti pehmeks podiseks.
1