Lihatoidud

Küülikuhautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnus hautis küülikulihast.
Kogus: 6 portsjonit
Lõika küülik parajateks tükkideks ja prae õlis paksupõhjalises potis või kuumal pannil. Lisa vesi ja lase kaane all umbes 30 minutit haududa. Lisa loorber ja   kadakamarjad. Hauta, kuni liha on pehme. Kastme valmistamiseks lõika köögiviljad ribadeks, kuumuta võiga pannil ja lisa puljong. Hauta umbes 5 minutit. Lisa vähese külma veega segatud maisitärklis ja sojakoorepulber ning lase keema tõusta. Vala kaste lihale, kuumuta läbi ja lisa hakitud ürdid. Serveeri kartulitambiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 21.apr 2014 07:13
Puljong on kastme valmistamiseks, nii on see ka kirjas.
karin 20.apr 2014 14:37
Ilmselt tuleb vein koos puljongiga lisada...? Või kõrvale juua kui toitu valmistad?:-D
1