annestiilKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeperejakodu.ee
Lihatoidud

Kooreklops

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Maitsev lihakaste.
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika liha risti kiudu viiludeks
Vasarda ja vormi ovaalseks
Puista peale veidi soola, pipart ja prae.
Praetud lihatükid ja sibul pane hautamisnõusse, vala üle leemega ja hauta pehmeks.
Valmis lihalõigud tõsta kastmest välja, sega hapukoor ja nisujahu omavahel ning lisa kastmele. Lase keema ja maitsesta.
 Lihalõigud tõsta tagasi kastmesse ja keeda korraks läbi.
Hea teada
Lihalõigud antakse lauale kastmes
Lisandiks sobib keedetud kartul ja salat
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
-S- 20.jaan 2013 17:40
Maitse oli väga hapu koorene, lisasin merevaikku ja tuli täitsa hea. :)
Anneli 21.aug 2012 11:54
Vanaemast ja emast tean, et hapukoort ei keedeta, vaid kuumutatakse, seevastu jahu tahab mõni minut keemist, et 'toores' maitse välja saada. Seega pole ime, kui kaste läheb selle retseptiga tükki. Ka mina lisan hapukoort kõige viimaseks ja et eriti veel tükkiminekut vältida, võib segada hapukoore kruusis enne vähese kuuma kastmega läbi, alles siis lisada kogu kastmele, mida enam ei keeda :)
kokk 14.aug 2012 13:24
huvitav
loll laps 10.juuli 2012 17:09
:N minule üldiselt üldse ei meeldinud kui panin juurde liha maitseainuet siis oli veel rõvedam me ei saa aru kuidas keegi võiks seda õüldse süüa
komenteeria 10.juuli 2012 16:25
minule isiklikus väga maitses ja soovitan teistelegi soojalt! :Y ;) :D :)
maarja91 22.jaan 2012 11:18
Üks lemmikutest :Y
NAAJ 18.nov 2010 17:41
Kooreklops on väga hea toit. Olen ka liha enne praadimist paneerinud, jahus. Hautamisega on nii ja naa. Ükskord sai valmis tunni ajaga, aga viimane kord läks 2 tundi, no kohe ei lähe pehmeks. Ju oli vanema looma liha.
ems 17.nov 2010 20:02
mul tekib alati sama küsimus. olen piirdunud 40-50 minutiga, aga alati ikka liha pehmeks ei lähe korralikult.. muidu on väga maitsev söök küll!
tyuts 12.nov 2010 13:15
Kaua tuleks liha hautada?
Hindaja 22.sept 2010 22:26
Super roog ;) ;) ;) :P Soovitan.
krisse55 04.apr 2008 18:44
Segasin kokku hapukoore ja nisujahu ning kogu kaste läks tükki.Valasin nässu läinud kastme ära ja tegin uuesti, segades jahu vähese veega ja lisasin selle leemele, kui kaste oli piisavalt paks lisasin ka hapukoore.Väga maitsev tuli ja pealegi ilma ühegi tükita.
Atsinna 14.märts 2008 18:21
Palju uusi ja huvitavaid toite on tulnud ning vanad - armastatud tahaplaanile jäänud. Veiselihast olid lemmikud peale kooreklopsi veel sibulaklops, hautatud veiseliha omas mahlas, böstroogonov ja asuu. Neid sai tihti tehtud-söödud ja vajaksid taaselustamist.
pensionär 14.märts 2008 17:23
Tundub olevat hea ja peale selle lihtne valmistada. Proovin kohe!
skif 19.nov 2007 15:38
väga hea toit mina praadisin lihatükile veel segaseened sibulaga
Sakred 28.okt 2007 09:19
mulle meeldib mõnikord lisada veidi shampinjone......-
siis kah väga hea
pensionär 08.apr 2007 13:46
Kostab väga hea ja lihtne. Proovin kindlasti!
oky10 28.sept 2006 09:53
Proovisin eile teha seda ja tuli väga, väga nämma välja.
kerstin78 02.aug 2006 20:32
Ka meie pere lemmiktoit aga selle erinevusega, et paneerin lihaviilud kõigepealt ka munast ja jahust ka läbi ja alles siis peale praadimist hauduma :)
Linda 18.mai 2006 16:10
Roosyke, nüüd peaks retsept olema arusaadavam;)
Roosyke 18.mai 2006 13:35
vabandust, voibolla rumal kysimus aga millal ma selle hapukoore lisan? kas see on leem? hapukoor ja vesi koos??
rooro 19.märts 2006 12:10
Proovisin ära,tuli nii nämm,nämm,et teen teinekordki,soovitan soojalt
Djants 30.jaan 2006 15:17
meile ka nii maitseb-üks lemmikutest!!
Kertukas 19.okt 2004 17:50
mmmm, meie perel see lemmik liharoog. Panen sinna veel juurde pisut lihamaitseainet ja on veelgi parem :)
dagi 14.aug 2004 13:34
Nämm,nämm.See on meie pere lemmik toit.
1