Lihatoidud

Pajaroog

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Kartulitega hautatud liha.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõika kuubikuteks, pruunista kuumas rasvas.
Lisa hakitud sibulad, tomatipasta, maitsesta, vala juurde 2 kl kuuma vett ja hauta pehmeks.
Toored kartulid lõika kangideks ja prae eraldi.
Jahu kuumuta pannil, lisa hautamisleem ja saadud kaste vala lihale.
Veidi hiljem lisa praetud kartulid, ribadeks lõigatud hapukurgid, purustatud küüslauk ning hauta veel 10-15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rellu 14.sept 2007 10:23
ukam- proovi järele ja anna siis meile ka teada kuidas välja kukkus :)
ukam 10.mai 2007 10:31
kas kanaliha ka sobib veiseliha asemel? või on siin oluline just veiseliha??
annette 05 21.juuli 2005 08:36
töesti ,kartulitega hautatud liha on väga kerge teha ja tuleb maitsev , on üllatav öhtusöök oma mehekesele ,kes öhtul saabub töölt , juurde sobib väga hästi ka klaasike punanast veini , mis töstab veelgi söögiisu , nii et toitu vöiks kohe rohkem valmistada
rellu 26.juuni 2005 09:04
Teistel kordadel on toit nii maitsev tulnud, et viib keele alla M: liha pole enam nätske ja kartuleid ka parajalt, ainuke viga see et saab liiga ruttu otsa. :)
Pampsik 09.sept 2004 23:12
Tegin täna öhtusöögiks seda maitsvat toitu.Väga kerge valmistada ja saab samal ajal teisi asju asjatada, kui pott tulel podiseb.Söök sai väga maitsev, liha parajalt pehme ja vürtsine.Mees söi ja kiitis.Soovitan soojalt köigile, kes armastavad ahjuroogi.
paprika 26.aug 2004 02:11
Võid ju alati koguseid muuta. Minu pere on suur kartulisööja ja seepärast panen hautistesse ja suppidesse alati rohkem kartulit, kui retseptis ette nähtud. Selle pajaroa jaoks on tegelikult mõeldud sedasorti kartulid nagu friikad. Lõika kangideks ning prae õlis ühekordse kihina..Liha jääb nätskeks siis, kui on vana looma liha. Seega pead lihtsalt kauem hautama. Muud ained lisa siis, kui liha peaaegu pehme. Salativalik selle roa juurde üpris lai, kuna toidus hapukurk- seega sobivad sinna nii värsked kui marineeritud salatid. Tore, et oma kogemusi jagasid! Retseptide juures võiks olla üldse rohkem kommentaare ja just nendelt, kes seda retsepti tegelikus elus realiseerinud. Mina mõtlen alati, kui paljud inimesed, kes retsepti vaadanud, seda ka kasutanud on...Reaalsete kogemuste vahetamine on alati kõige õigem ja parem. Usun, et järgmisel korral saad täpselt õige pajaroa. Ja see on hea toit!
rellu 23.aug 2004 11:22
maitselt on väga hea aga liha jäi nätske ja kartulit vähevõitu. (PS! kõrvale soovitan hapukoorega kurki ja tomatit.)
paprika 08.aug 2004 21:16
See on azuu.
1