NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Lihatoidud

Jänesepraad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja maitsvalt Autor: Toidutare
Jänesepraad maitsestatud ubadega
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + 2 tundi marineerimiseks.

Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Keeda rohelisi ube aedviljapuljongis u 15 minutit, seejärel nõruta oad.
Haki sibul ja küüslauk, lisa ubadele.
Sega veiniäädikas, vesi, õli, sool ja pipar kastmeks.
Vala kaste ubadele, lisa hakitud murulauk ja sega.
Tõsta oad 2 tunniks jahedasse kohta.
Puhasta jänese seljaliha ja prae seda rasvaines 8-10 minutit.
Maitsesta praetud jäneseliha soola ja pipraga.
Lõika liha viltu õhukesteks viiludeks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Malle 05.dets 2005 14:56
Jäneseliha peab tõesti leotama, kuid küülikuliha mitte!
kyts1 07.nov 2005 13:26
NB! Et jäneselihast üldse midagi tegema hakata, peab see enne ühe ööpäeva seisma nõrgas äädikalahuses. Proovige järgi nii üht kui teistmoodi, kui ei usu. Head isu.
1