Lihatoidud

Hautatud lihalõigud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard Autor: Mari
Hõrgud lihalõigud metskitselihast.
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Liha lõigata viiludeks, vasardada, hõõruda soola pipra ja sinepiga.
Maitsejuured riivida.
Pekk ja sibulad hakkida.
Hautamisnõu määrida võiga ja asetada liha, pekk, sibulad, maitsejuured, võitükid ning seened kihiti nõusse.
Peale puistada maitseained ja hautada, kastes puljongiga.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Feen 13.märts 2006 13:59
Kogemused näitavad, et kitse puhul jääb lihtsalt kastmisest väheks. Aga kui liha min 2/3 puljongiga kaetud, ja pealt kasta ka veel... mmmm..... 5+
1