Lihatoidud

Juta lemmikhautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Mari
Kaalikad sealiha ja riisiga. Valmis toit serveerida saadud kastmega.
Kogus: 1 portsjon
Liha lõigata kuubikuteks.
Pekk sulatada ja pruunistada.
Saadud rasvas pruunistada liha koos sibulaga.
Pestud riis ja kaalikad kallata lihale, valada üle puljongiga ja maitsestada.
Hautada nõrgal tulel kaane all pehmeks.
Ketšupist ja hapukoorest segada kaste, maitsestada punase pipra ja maitserohelisega.
Võib lisada veidi purustatud küüslauku.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tsonn 04.jaan 2006 23:22
Väga huvitav kooslus-riis ja kaalikas! Tubli Mari!Tehke ikka toite eesti tooainetest.
siq 18.jaan 2005 14:02
ma kahjuks ei mõista kus seal koostisainetes see külmund pekk on?
1