Lihatoidud

Suitsukarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Saima Rüütle Autor: Triinu
Suitsukarbonaad õunte ja puuviljakastmega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
 
Karbonaad lõigata viiludeks ja grillida, maitsestada ürdi, pipra ja soolaga.
Sibulad hakkida ja kuumutada margariinis poolpehmeks.
Lisada sidrunimahl, sool, pipar ja hautada veel veidi ning lõpuks segada hulka mädarõigas.
Õun koorida, eemaldada südamed, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks ja kergelt grillida.
Tõsta õunaviilud lihale ja panna õuntele sibulasegu.
Tõsta toit küpsetusahju ja kuumutada 125º C juures 10 min. Lõpuks puistata peale majoraan või pune ja serveerida meelepärase lisandiga.
Juurde pakkuda kas ahjukartuleid või küpsetusahjus pruunistatud keedukartuleid, millele võib lisada kartulimaitseainet.
 
Keedetud kartul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa