Lihatoidud

Pelmeenivorm

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: Pereköök Autor: Leelo Sahk
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane külmutatud pelmeenid ahjuvormi.
Prae paprikaribasid ja tükeldatud sibulat pannil võis paar minutit, pane samuti vormi.
Klopi munad hapukoore ja piimaga läbi, kalla kõige peale (NB! segu peab katma pelmeenid).
Maitsesta tugevalt ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
heinart 08.nov 2012 23:20
ohhoo, täna ei jõua , aga homme proovin ära :O
Mari 05.juuli 2011 18:44
Igapäevaselt suht palju söögiga pirtsutav pere sõi isuga. :-)
A.Arro 01.märts 2011 14:52
Pelmeenide raiskamine. Isegi koer krimpsutas nina.
Cool 23.nov 2010 22:24
:Y.Imepärased.
Pipi 23.nov 2010 22:23
Teen seda prageu.Enne olen ka teinud.Nii nämiid...
helen 23.aug 2010 13:10
parem tuleb kui panna ikka peale riivjuustu ka ja eriti meeldis mulle veel kui oli toorsuituspeekonit ka pelmeenide vahele tükeldatud!
poolproff 01.okt 2009 15:23
Õlle kõrvale järgmisel hommikul läheb külmalt väega häeste ....
amatöör 30.aug 2009 10:13
Kas see roog on ka hea ülessoojendamisel järgmine päev?
koogikeeraja 30.juuni 2009 15:53
See roog on tõesti väga hea.Punet ei pane küll aga ohtralt juustu.Teen täna ka.
liisi 02.veeb 2009 15:30
väga hea ja lihtne, kuigi ma ei söö sibulat ja paprikat, on tõesti norm
Triinuliisi 31.jaan 2009 11:15
Olen ka seda rooga korduvalt teinu, meie pere väga suureks lemmikuks on pelmeenid ka poe omad sobivad, aga kõige paremad ikka on ämma enda tehtud pelmeenid ja nendest ka siis pitsa. Mina tavaliselt määrin panni õli- margariiniga kokku siis pelmeenid klopin muna piimaga peale ja ahju kuskil 10min siis võtna välja panen tomatit, paprikas, sibula sektorid natuke küüslauku majoneesi ketsupi segu, pitsa maitseaine ja kõige peale riivitud juust, eriti maitsavad tulevad parmesani ja sinihallitus juustuga. Küpsetan seni kaua kuni juust on kuldpruun 200c juures. Hmm.. tuleb kohe isu peale, kahju et meil poodides pole pelmeene müüa, tuleb ise hakata tegema..
Triinuliisi 31.jaan 2009 11:15
Olen ka seda rooga korduvalt teinu, meie pere väga suureks lemmikuks on pelmeenid ka poe omad sobivad, aga kõige paremad ikka on ämma enda tehtud pelmeenid ja nendest ka siis pitsa. Mina tavaliselt määrin panni õli- margariiniga kokku siis pelmeenid klopin muna piimaga peale ja ahju kuskil 10min siis võtna välja panen tomatit, paprikas, sibula sektorid natuke küüslauku majoneesi ketsupi segu, pitsa maitseaine ja kõige peale riivitud juust, eriti maitsavad tulevad parmesani ja sinihallitus juustuga. Küpsetan seni kaua kuni juust on kuldpruun 200c juures. Hmm.. tuleb kohe isu peale, kahju et meil poodides pole pelmeene müüa, tuleb ise hakata tegema..
Triinuliisi 31.jaan 2009 11:14
Olen ka seda rooga korduvalt teinu, meie pere väga suureks lemmikuks on pelmeenid ka poe omad sobivad, aga kõige paremad ikka on ämma enda tehtud pelmeenid ja nendest ka siis pitsa. Mina tavaliselt määrin panni õli- margariiniga kokku siis pelmeenid klopin muna piimaga peale ja ahju kuskil 10min siis võtna välja panen tomatit, paprikas, sibula sektorid natuke küüslauku majoneesi ketsupi segu, pitsa maitseaine ja kõige peale riivitud juust, eriti maitsavad tulevad parmesani ja sinihallitus juustuga. Küpsetan seni kaua kuni juust on kuldpruun 200c juures. Hmm.. tuleb kohe isu peale, kahju et meil poodides pole pelmeene müüa, tuleb ise hakata tegema..
Triinuliisi 31.jaan 2009 11:14
Olen ka seda rooga korduvalt teinu, meie pere väga suureks lemmikuks on pelmeenid ka poe omad sobivad, aga kõige paremad ikka on ämma enda tehtud pelmeenid ja nendest ka siis pitsa. Mina tavaliselt määrin panni õli- margariiniga kokku siis pelmeenid klopin muna piimaga peale ja ahju kuskil 10min siis võtna välja panen tomatit, paprikas, sibula sektorid natuke küüslauku majoneesi ketsupi segu, pitsa maitseaine ja kõige peale riivitud juust, eriti maitsavad tulevad parmesani ja sinihallitus juustuga. Küpsetan seni kaua kuni juust on kuldpruun 200c juures. Hmm.. tuleb kohe isu peale, kahju et meil poodides pole pelmeene müüa, tuleb ise hakata tegema..
Tibulinnu 29.jaan 2009 18:47
Mina olen ka seda rooga teinud aastaid. Ma panen ka alati enne küpsemisaja lõppu vormiroa peale riivitud juustu, u 100g ja maitsestan Prantsuse ürtide või pitsamaitseainega. Kõrvale sobib värske salat.
minnike12 19.jaan 2009 09:50
Vähe sellest,et see on meie pere lemmik,samasse vaimustusse sattus ka sõbranna tütar.Seda rooga teen mina juba 4 aastat.Kuna punet ja basiilikut on ka pizzamaitseaines,-
siis kasutangi viimast.
chatlyn597 12.jaan 2009 20:18
Väga hea ja lihtne.Kõigile maitses väga.
vmustankin 08.jaan 2009 23:19
:) Jäi nagu hinnang vahele.
vmustankin 08.jaan 2009 23:18
No mina valmistan seda rooga juba kindlasti 20 aastat. Ainult, et viimases lõpus võtan ta korra ahjust välja, panen peale, seda mida pitsalegi, ka pitsa maitseainet, ja kõige peale veel riivjuustu. Meie peres on seda alati nimetatud Pelmeenipitsaks. Veel üks tähelepanek, siis kui väga kiire teen seda pannil, pelmeene eelnevalt läbipraadides ja siis kogu kompott nõrgal tulel, kaane all lõpule viidud. Head isu.
trutsu 08.jaan 2009 11:40
see on hea ja toitev toit. Mina olen lisanud veel marineeritud kurki ja tükeldatud tomatid ja juust peale.Maitsestan pizza maitseainega.
kokamoor 08.jaan 2009 09:57
Mhh...mullegi tundus igati isuäratav ja kiire ja üsna soodne. Raputasin peale veel riivjuustu. Kuid pere vaatas kahtlustaval pilgul ja oli nõus alles siis sööma kui see pelmeenipizzakas sai ümbernimetatud ;) See selleks, ag väga hea kiire argiroog. Veidi fantaasiat ja maitseb kõigile.
Kessukas25 22.okt 2008 17:17
Proovisin ka.Tõesti on hea! Järgmine kord proovin ka riivjuustu panna, nagu Triinuke soovitas.Tütar pirtsutas natuke paprikat nähes aga kui tema tükilt enamus paprikast ära noppisin, sõi isuga.Igal juhul tasub proovida!
Triinuke 12.mai 2008 15:12
Mina olen pannud riivjuustu ka....SUPPER HEA ASI!
sviby 21.sept 2007 14:23
Super-hea roog. Nii lihtne valmistada ja terve pere sööb rõõmuga :)
maling 21.juuni 2007 14:49
tegin ilma sibulata aga eriti hää oli sellegipoolest
12